mandag 1. august 2011

Politisk korrekt

Vi skriver juli 2011,Nome og Gule er ute med ekspertkommentarer i våre politisk korrekte aviser og får jubel fra sosialistene.
Hva får mennesker til å bli så ekstremistiske?Hva er forskjellen på Nome,Gule og Breivik?
Gule engasjerte seg i DFLP og ble stoppet med 750gr sprengstoff i sin reiseveske (Den demokratiske fronten for frigjøring av Palestina)
Nome er ute å syter i media hver gang noen klager på innvandring.
Breivik på sin side gjorde ut ifra sitt eget syke hodes overbevisning,en vellykket operasjon

Hva er egentlig forskjellen på de 3?Ingenting.
De er alle ekstremistiske i tankegangen,narsisistiske mennesker som ikke tåler andres mening og ikke kan debattere på et rasjonellt vis.

I ettertid av 22/7 har flere kommet på banen og skyldt på FRP,spill,anti-islamistene og bla bla bla
INGEN har kritisert regjeringen og sosialistene som på sin side bruker det tragiske etterspillet til å drive skjult valgkamp og slått i alle retninger,ingen på venstresiden evner å ta noe av skylden innover seg,de har blitt hellige og skal ikke røres,hva de sier og bestemmer er lov.

For et par dager siden fikk AP 42% oppslutning i en fersk meningsmåling,dvs 20% ekstra stemmer i sympati fra folket.Nordmenn er naive og lite intellektuelle,tragisk men sant.

Det som er farlig med venstresiden og medias knebling av kritikerne av islam er at nazister og rasister kaster seg med i debatten og finner en legitim vei inn i seriøse grupper som kun ønsker å advare og stoppe islams fremmarsj.Sosialistene trekker i trådene og er den viktigste bidragsyteren til denne utviklingen.

Jeg ønsker nazisme,rasisme og islam til helvete der de hører hjemme,3 onder med samme formål
legg til sosialistene også...men det er vel ikke politisk korrekt nok til at det tåler medias lys,
kanskje putter jeg en rose i kjeften neste gang jeg nevner det......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar