fredag 5. august 2011

Sosialistisk undertrykkelse

I disse dager har venstrefløyen med sine fotsoldater i media startet heksejakten på alle som er kritiske til innvandring fra islamske land.
De innfiltrerer og tråler gjennom internettsider og grupper på Facebook for å gi alle som ytrer seg politisk ukorrekt,et stempel som rasister og ektremister på ytterste høyre fløy.

Nylig måtte "Fjordman" kaste inn håndkledet og avdekke sitt virkelige navn etter massivt press fra media,vi er et langt skritt mot voldtekt av vår demokratiske juvel,ytringsfriheten.
Er det nettopp dette venstresiden ønsker? En "moderat" Islamsk modell hvor all samfunnsmessig kritikk får en smekk på fingrene og at opposisjonen mot det politiske korrekte blir forsøkt kneblet og hengt ut i media som motstander av demokratiet?
Det kan virke som at kjærligheten til Islamske verdier er stor hos sosialistene og at de klemmer alt det står for til sitt bryst,med unntak av det voldelige som inngår i Sharia-styrte regimer.

Hva står så vi for? Oss Islamofobe,ekstremistene,vi som er innvandrerfientlige,vi som ifølge media ikke tåler mennesker som ikke ligner på oss selv?
Vi kjemper mot dette:

VI ytrer oss imot islamisering av Norge (og Europa forøvrig)
Vi er imot at Norsk kultur blir forvandlet til en kultur hvor mennesket blir redusert til allahs slave
Vi er imot at kvinnen blir forvandlet til mannens tjener
Vi er imot at d frie ord blir kneblet av øvrigheten
Vi er imot at vold blir tillatt i sharias diktatur
Vi er imot moskeenes terrorvugger
Vi er imot islamistenes gjentagende religiøse krav
Vi er imot urettferdighet
Vi er imot terrorisme
Vi er imot undertrykkelse
Vi er imot rasisme
Vi er imot nazisme
Vi er imot kommunisme 
Vi er imot alle voldelige ideologier
Vi er imot ALLE som IKKE ønsker en fredelig løsning i samfunnet

Hvis vi med disse grunnsteinene i vår ideologi blir ektremister på ytterste høyre fløy,vil det si at venstresiden er FOR det motsatte som fremstilles i punktene?
Jeg får frysninger ved tanken......

Anders Behring Breivik`s psykopatiske angrep på regjeringsbygget og nedslakting på uskyldige ungdommer den 22 juli, var en handling basert på jihadistenes krigføring og står for ALT vi er imot som kritikere av Islam som ideologi.
Har Norges befolkning glemt at sosialisten Gule ble stoppet med 750gr sprengstoff i ryggsekken på vei inn i Israel i 1977? Gule blir i skrivende stund brukt som terrorekspert i landets media hvor han uttaler seg fritt om ekstremistene som er kritiske til Islam
Står vi ovenfor et sosialistisk komplott hvor høyresiden skal utraderes og knebles til taushet inntil venstresiden har 100% kontroll?


Hvis Breivik har brukt 9 år av sitt liv til å planlegge denne terroraksjonen,hvorfor handlet han på denne måten,da det er vanskelig å tro at han ikke visste at ukene etter handlingene ville gi regjeringspartiene en flom av sympatistemmer?


Som Barak Obama`s fødselsbevis fra 4. august 1961,stinker det også av 22. Juli 2011



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar